Video 2012

In het jaar 2012 waren de Olympische Spelen het thema van dat jaar. En net als bij de spelen van London in dat jaar, kwam er ook een olympische fakkel naar het Huttendorp.
Zie hieronder de filmpjes hoe dat ging en hoe de fakel uiteindelijk bij het Huttendorp terrein aan kwam.

Nu Anki al een tijdje onderweg is, wordt het tijd dat ze haar fakkel over gaat dragen aan iemand anders. Normaal gaat zoiets vlekkeloos en wordt de fakkel overgedragen van sporter tot sporter… maar of dat nu ook zo gaat… kijk snel naar het volgende filmpje!

Yuri is onderweg met de olympische vlam, maar ondanks dat hij weet dat het zijn schuld is dat Anki het vuur heeft laten vallen, is hij het een beetje zat. Hij denkt er over om de vlam maar gewoon achter te laten… Kwam hij maar iemand tegen die hij zo ver kan krijgen zijn taak over te nemen…

Dat Yuri zijn fakkel over heeft gegeven aan Yo en Wes is voor hem mooi. Maar of hij nu de meest betrouwbare partners gevonden heeft voor het verplaatsen van de fakkel… dat is nog maar de vraag.

Een ding is zeker, Yo is moe van Wes op dragen en heeft wel een beetje trek gekregen…

Britt heeft nu de fakkel en ze is onderweg! gelukkig maar want de vlam moet ontstoken worden! maar waren de aanwijzingen van Wes wel goed genoeg? door de bossen, over de rivier… of dat goed gaat? kijk snel het volgende filmpje!

Britt is volledig de weg kwijt geraakt. ze was onderweg naar het Huttendorp, maar toen ze er bijna was, liep ze compleet de verkeerde kant uit. Ze is gaan zoeken en zoeken en zoeken, maar vind ze de weg ooit terug?

Britt zit dus in Utrecht… en nou zou ze de trein nemen, maar het is haar helaas niet gelukt. ze wilde toch liever hamburgers eten en haar geld was echt op. Er zat dus niets anders op dan vanuit Utrecht te komen lopen. hoe dat gaat… en zou ze misschien nog iemand tegen komen?

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn toegestaan.